Servei d’especialitats

IMG_2916_copia

.

Disposem d’un servei d’especialistes externs que visiten al nostre centre, quan la complexitat d’un cas ho requereix.

.

.
SERVEI D’OFTALMOLOGIA
Aquesta especialitat tracta tots els problemes oculars que pot patir la nostra mascota com conjuntivitis, glaucomes (augment de la pressió intraocular), cegueres o dèficits visuals, ulceres corneals, cataractes….
Es realitza oftalmoscòpia directa i  indirecte, làmpada de “hendidura”, tonometria (pressió intraocular) i microcirurgia.

SERVEI DE NEUROLOGIA
En aquest servei es tracten totes les patologies relacionades amb el sistema nerviós tant central (encèfal i medul·la espinal) com perifèric (nervis). Aquesta especialitat comprèn des de problemes traumàtics com hèrnies discals, a problemes degeneratius i tumorals, que podem reconèixer amb símptomes com paràlisi  convulsions, pèrdues d’equilibri, canvis comportamentals… La ressonància magnètica i els escànners són procediments ja a l’abast veterinari i aquests serveis es realitzen en un centre extern concertat.

SERVEI DE DERMATOLOGIA
Comprèn tots els problemes relacionats amb la pell i annexes (ungles, orelles, coixinets  com poden ser infeccions, fongs, sarnes, al·lèrgies, seborrea (caspa), tumors, paràsits…. Gràcies a tenir el nostre propi laboratori podem fer diagnòstics acurats en molt poc temps. Es realitzen també tests d’al·lèrgia,

SERVEI DE CARDIOLOGIA
En aquest departament tractem totes les patologies relacionades amb l’aparell cardio-respiratori i les proves necessàries per arribar al diagnòstic, com electrocardiogrames, ecografies cardíaques, mesurem la pressió arterial, doppler i holter. Les nostres gàbies d’hospitalització estan preparades per a poder realitzar oxigenoteràpia.

SERVEI DE TRAUMATOLOGIA
En aquest servei es diagnostiquen i tracten totes les patologies relacionades amb l’aparell locomotor: malalties del creixement, coixeres, problemes traumàtics (fractures, hèrnies discals , luxacions…) i malalties degeneratives (artrosi, displàsia de maluc…).

SERVEI D’ETOLOGIA
Aquesta especialitat abarca els problemes comportamentals del nostre gos o gat, com poden ser agressivitats, manca  de socialització, conductes destructives, miccions inadecuades a casa, transtorns  del comportament per envelliment…etc.També oferim servei deribat d’ensinistrament amb classes d’obediència ,modificacions de qualsevol conducta que considereu  inapropiada, educació de cadells…