Perruqueria

CIMG8356 copyIMG_2956 copia IMG_2950_copiaIMG_2972 copiaA la nostra perruqueria us donem un servei integral d’imatge i d’higiene, perquè tant  important és un bon tall, com un bon bany. Per això en cada servei fem una revisió complerta de la vostra mascota i netegem orelles, buidem glàndules anals, retallem ungles i plantars.i si es necessari desparasitem.

Un cop a la banyera utilitzem el sabó més adequat per a cada tipus de pell i de pèl i apliquem les mascaretes nutritives indicades en cada cas. Si es requereix farem banys dermatològics  de recuperació de color i antiparasitaris. Fem servir productes naturals  de marques reconegudes d’alta qualitat  i especifiques per a perruqueries professionals. .

A l’hora de la imatge, realitzem el  tall amb  la tècnica més adequada per a cada raça, ja sigui a tisora, a màquina o a stripping, I fem el pentinat més favorable per a cada gos  tant sigui de raça o mestís. Oferim també el servei de raspallat  i arreglo de monyets, potes, serrells, cues i faldons.

Realitzem també perruqueria per gats, en especial els de pèl llarg que són els que més ho necessiten.

Ens agraden els animals i ens agrada deixar-los preciosos!!!